Pacha bay

Hejj,
ska skriva lite om dom 3 senaste dagarna

ONSDAG:
Klockan 5 for vi hemifrån med bilen till umeå, där fick vi sitta och vänta i lite mer än 2 timmar på planet, för det var försenat:(
Jag tror att vi lyfte ungefär 20 i 9, och landade i Antalya vid 20 i 2, så det tog 5 timmar, rätt drygt.
Vid 3 ungefär skulle vi åka buss i två timmar till vårat hotell , så vi var där vid halv 5, och det tog ganska lång tid att checka in, för det var kö, men vid 10 över 5 så gick vi mot vårat hotellrum, och vi somnade väl runt 6 nån gång.
-
TORSDAG:
Vi vaknade vid 9, och gick ner och åt frukost, badade typ hela dagen, sen var det middag och nån High School Musical show på kvällen.
Vi gick och la oss vid 11 för alla var dödströtta eftersom vi bara hadee sovit 3 timmar natten innan.

FREDAG:
Idag har vi badat hela dagen, Både i poolen och i havet.
Vårat hotell har en egen del av en strand där bara dom som bor här får vara, det är jättesora vågor där, nästan FÖR stora, hahah en gång när chrille stod i vattnet komme det en våg bakom han så han gjorde en framåtvolt, hahaha gud va vi skrattade.
Och sanden är KOKHET, så man måste ha skor när man går där men det hade inte vi, så vi fick kuta ner till vattnet, och det kändes typ som att springa på en spis:(
Menmen, nu har vi duschat och ska snart ner och äta middag:)
Hejdååå! :)

Lite svårt att ta bild eftersom att webben sitter fast på datorn, och lite dålig kvalla,, det är mkt soligare än vad det ser ut att vara på bilden.
Det är poolen som är där imiten och det där bak till vänster är havet:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0